Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.S.C. SVETIK CONSULTING SRL  poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul “Date personale” din “Contul meu”.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L..  pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzulS.C. SVETIK CONSULTING S.R.L.  , iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.  S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L. .
S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str. Vladeasa, Nr. 4 B,Ap.59 Loc, Huedin Jud. Cluj, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
S.C. SVETIK CONSULTING S.R.L.  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
Dreptul de a cere www.gradinutacuflori.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
Dreptul de a cere www.gradinutacuflori.ro sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
Dreptul de a cere www.gradinutacuflori.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI  www.gradinutacuflori.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.gradinutacuflori.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  www.gradinutacuflori.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Accesul la site
SC SVETIK CONSULTING SRL  garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. SC SVETIK CONSULTING SRL  declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.gradinutacuflori.ro  , reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale S.C. SVETIK CONSULTING SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.gradinutacuflori.ro .

Descrierea produselor
SC SVETIK CONSULTING SRL. declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.
SC SVETIK CONSULTING SRL . nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC SVETIK CONSULTING SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre  SC SVETIK CONSULTING SRL  . in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care  SC SVETIK CONSULTING SRL nu poate onora comanda confirmata.
Cu acordul consumatorului,  SC SVETIK CONSULTING SRL . poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre  SC SVETIK CONSULTING SRLa sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de  SC SVETIK CONSULTING SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie.  SC SVETIK CONSULTING SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului  www.gradinutacuflori.ro – si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website SC SVETIK CONSULTING SRL  nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.
SC SVETIK CONSULTING SRL . nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora – si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC SVETIK CONSULTING SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca  SC SVETIK CONSULTING SRL  a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
SC SVETIK CONSULTING SRL  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Preturi
Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA . Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.
Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul  www.gradinutacuflori.ro In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.
Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Livrarea produselor
www.gradinutacuflori.ro isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Pentru restul localitatilor din Romania, costul transportului este calculat in functie de greutatea coletului, astfel : 10 ron + TVA / primul kg si 0.90 ron + TVA / kg suplimentar.
Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de  SC SVETIK CONSULTING SRL .
SC SVETIK CONSULTING SRL. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  SC SVETIK CONSULTING SRL.  care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
SC SVETIK CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Plata produselor
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.
SC SVETIK CONSULTING SRL. isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.
Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre  SC SVETIK CONSULTING SRL  la adresa de e-mail svetlana@gradinutacuflori.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.
Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.
Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 1 luna din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de SC SVETIK CONSULTING SRL. , cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa  SC SVETIK CONSULTING SRL  la e-mail svetlana@gradinutacuflori.ro.
Garantia se acorda la sediul  SC SVETIK CONSULTING SRL. din Str. Vladeasa, Nr. 4B, Ap.59,Loc. Huedin, Jud. Cluj, ROMANIA, unde ne puteti oricand contacta la tel. 0751.393.834

Protejarea Datelor

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE.

Din 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul UE 2016/679 cu privire la protecția datelor persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Deoarece colectăm datele tale personale, dorim să te informăm în ce scopuri le folosim și care sunt drepturile de care dispui conform Regulamentului.
-Datele tale personale pe care le colectăm și prelucrăm sunt: numele și prenumele, domiciliul (adresa poștală pentru livrare), adresa de e-mail, CNP-ul, numărul de telefon, codurile de identificare client/identificator online, datele de facturare (în cazul finalizării unei comenzi), informațiile bancare (în cazul efectuării unui retur/ramburs de plată) și contul de social media. Aceste date au fost sau sunt colectate în relația comercială desfășurată în trecut sau care este în curs de desfășurare și pentru care ți-ai exprimat consimțământul potrivit legislației în vigoare. Depunem toate eforturile să păstrăm aceste date în deplină siguranță și să le folosim doar în scopurile permise de lege și de tine. În orice moment te poți răzgândi și ne poți solicita să ștergem datele tale din baza noastră de date, ca urmare a retragerii acordului tău exprimat anterior. Ai posibilitatea de a contacta Responsabilul privind Protecția Datelor la nivelul www.gradinutacuflori.ro și la adresa de e-mail: gradinutacuflori@gmail.com.

În ce scopuri sunt prelucrate datele personale

Cine este entitatea care prelucrează datele tale personale

Potrivit Regulamentului (denumit în continuare GDPR), sunt operatori („Operatorii”) de date cu caracter personal :
Compania SC Svetik Consulting SRL, societate romana cu personalitate juridica, cu sediul in Huedin, Str. Vladeasa, Nr.4 B,Ap.59, Cluj .Avand numarul de ordine in Registrul Comertului J12/1581/2013 si CUI 31643880

Procesăm datelor tale cu caracter personal în scopuri legitime, cum ar fi cel al desfășurării activităților comerciale (de vânzare/cumpărare prin intermediului site-ului www..gradinutacuflori.ro și prin plasarea comenzilor în contul online creat de tine sau în curs de creare a acestuia)

Conform dispozițiilor legii naționale (Lg. 677/2001) și a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR) avem obligația să administrăm datele tale cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate

Temeiul pentru care colectăm și administrăm datele tale personale este în primul rând consimțământul tău, acordat cu prilejul creării contului online și al validării acestuia, prin solicitarea de a fi devenit client sau membru în comunitatea gradinuteicuflori .Totodată, temeiul este și unul legal și/sau contractual, și are la bază raportul comercial ce a luat naștere între tine și compania SC Svetik Consulting SRL, prin plasarea comenzii și efectuarea plăților produselor comandate, prin efectuarea de retururi ale produselor neconforme și/sau refuzate etc., dar și un temei legitim, necesar și indispensabil desfășurării activităților comerciale și economice ale companiei SC Svetik Consulting SRL, prevăzut de Regulament

Pentru cât timp sunt colectate datele personale
Datele personale colectate de www.gradinutacuflori.ro vor fi prelucrate în atingerea scopului comercial specific desfășurării activității comerciale:

pe toată durata executării contractului/execuției comenzii/raportului comercial;

ulterior finalizării raportului comercial/încetării contractului, pentru o perioadă de 3 ani;

ulterior expirării perioadei de 3 ani, în cazul în care păstrarea datelor personale colectate este necesară în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniu, însă fără a depăși durata maximă prevăzută de aceasta.
Perioada de-a lungul căreia procesăm/prelucrăm datele tale personale , având temei consimțământul tău valabil, începe de la acordarea consimțământului și se încheie la retragerea sa.
Drepturi cu privire la prelucrarea datelor personale și dreptul de petiție sau plângere
Conform Regulamentului, în calitate de client al www.gradinutacuflori.ro ai 8 drepturi, care se referă la:

dreptul de a fi informat cu privire la Datele Personale pe care le prelucrăm;

dreptul de acces la datele personale prelucrate/administrate;

dreptul la rectificarea datelor prelucrate și/sau administrate;

dreptul de ștergere a datelor prelucrate atunci când acestea nu mai sunt necesare, sau consimțământul a fost retras, sau a existat o prelucrare ilegală etc;

dreptul la restricționarea datelor personale;

dreptul de a nu fi evaluat prin profilare automată;

dreptul la portabilitatea datelor către alt Operator;

dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat ce include dreptul de a se opune prelucrării datelor personale.

Pentru exercitarea drepturilor prevăzute anterior, în calitate de client al companiei SC Svetik Consulting SRL ai dreptul de a adresa o cerere scrisă, datată și expediată la adresa gradinutacuflori@gmail.com prin care să-ți exerciți în mod just și licit dreptul tău de intervenție garantat, privind

rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor legislatiei naționale (Lg. 677/2001) și ale Regulamentului UE 679/2016, putând fi exercitat pentru toate acțiunile sus menționate în special când datele sunt incomplete sau inexacte;

anonimizarea datelor cu caracter personal;

notificarea către terțe părți cărora le-au fost prezentate/dezvăluite datele, cu condiția ca această notificare să nu presupună un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Date personale transmise către alți destinatari

Pentru a-ți oferi servicii și produse cât mai competitive, pentru a livra comenzile pe care le inițiezi, pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin Companiei sau în alte scopuri legitime, transmitem datele tale personale către

-Firma de facturare on line SMART BILL
-Firma de Curierat X CURIER

asigurându-ne totodată că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor tale.